Meclis Kararı 01.03.2017-2017/6

Üyeler : Cemalettin CANLI,Sadık BAYKARA,Dursun YILDIZ,Dursun EZGİN,Salih CANİK,Ahmet GAYRETLİ

M.Ali ATEŞ,Semsettin KARA,Rasim UYAR

Gündemin ikinci konusu görüşmelerinde  Belediyemizde görev yapan Kamu görevlilerine sosyal denge  Tazminatı ödenmesine,ödenecek miktarın belirlenmesi için yetkili Memur sendikası  (Bem Bir Sen) ile görüşme yapmasına  ve sözleşme metni  imzalaması için  Belediye Başkanı  Tuncer UZUNOĞLU’na  Anayasa Uluslar arası sözleşmeler  ve 4688 Sayılı Kanunun ilgili Maddeleri gereğince yetki  verilmesine katılanların oy birliği ile karar verildi.

Tuncer UZUNOĞLU                                       Cemalettin CANLI                           Ahmet GAYRETLİ