MECLİS KARARI

Karar no                     : 2022/1

Toplantıya katılanlar           :

Başkan :                         Tuncer UZUNOĞLU

Üyeler                           :  Dursun YILDIZ,Salih TASLIOĞLU,Cemalettin CANLI,

Özlem YAĞMUR, Şükrü AYTAR,Yüksel BÜLBÜL ,

M.Ali ATEŞ

Katılmayan Üye : Cevat DURAK ,Hasan DUMAN

Yazıcık Belediye Meclisi gündeminde yazılı konuları görüşmek üzere Belediye Meclis salonunda toplandı. Meclis Üyelerinden Cevat DURAK ve Hasan DUMAN ın  izin dilekçeleri ele alındı ve mazeretlerine binaen izinli sayımlarına karar verildi.

Gündemini birinci konusunda Zabıta Memuru ve İtfaiye erlerine verilecek fazla mesaide artan enflasyon ve  zamlarda göz önüne alınarak  Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün yayınlamış olduğu Genelgede belirtilen miktarın alt kısmından Aylık ödenmesine katılanların oy birliği ile karar verildi.

Tuncer UZUZNOĞLU                               Cemalettin CANLI              Şükrü AYTAR

Belediye Başkanı                                          Meclis Katibi                         Meclis Katibi